Gasztró

Receptek és ízek a kertből az asztalra. Ebben a kategóriában olyan konyhai ötleteket és tartósítási praktikákat mutatunk be, amelyek közvetlenül a saját termesztésű alapanyagokra épülnek. Szezonális zöldségekből, gyümölcsökből és friss fűszernövényekből készülő ételek, amikben a kert minden zamata benne van.

Fekete szeder a kertben: Hogyan teremtsünk egészséges, bőséges termést a változó időjárás közepette?

Amikor először ültettem fekete szedret a kertemben, meglepődtem, milyen kitartó és alkalmazkodó ez a növény. Az első termés betakarítása után…

Fenyves Zelma

„Ha még nem kóstoltad a bodzabogyó lekvárt, itt az ideje: lassan főzött ízek, amik visszahozzák nagymama konyhájának nyugalmát”

Én személy szerint mindig is értékeltem azokat a hagyományos recepteket, amelyek nem csak ízükben, de egészségmegőrző hatásukban is gazdagok. A…

Somfalvi Leó

Közönséges galaj tea készítése: így kerüld el a leggyakoribb áztatási hibát lépésről lépésre

Nem ritka, hogy egy-egy egyszerű, szinte észrevétlen növény rejtett értékekkel bír, amelyeket a mindennapi konyhában is hasznosíthatunk. A közönséges galaj…

Almási Lencse
- Advertisement -
Ad imageAd image